Amenajari interioare moderne

laguna

Cada din baia este piesa de rezistenta a acestui spatiu si petrecem destul de mult timp pentru a ne relaxa si pentru a uita de grijile de peste zi. Cada reprezinta o componenta importanta, motiv pentru care trebuie sa acorzi o atentie deosebita la modul in care o alegi. Dureaza destul de mult timp pana cand sa reusesti sa gasesti un model potrivit cu dorintele si necesitatile tale. Trebuie sa te documentezi, sa cauti un magazin de incredere si sa gasesti modelul care completeaza cel mai bine baia,vezi aici modele.

Asadar, fara prea multe cuvinte de introducere, in randurile urmatoare vei putea descoperi cateva modele de cazi de baie care se potrivesc stilurilor de amenajari interioare moderne.

Cazi de baie pe colt

Aceste cazi de baie sunt ideale pentru spatiile care nu sunt atat de generoase ca dimensiune si sunt potrivite pentru persoanele care nu ar inlocui pentru nimic in lume o baie relaxanta in fiecare seara. Avantajul acestui model este acela ca se pot amplasa pe colt si nu ocupa mult spatiu.

Cazi de baie asimetrice

Aceste modele de cazi de baie sunt adeseori catalogate ca fiind de colt dar cele doua modele difera foarte mult intre ele. Astfel, daca la modelul precedent partile laterale sunt egale intre ele, la acest model laturile au dimensiuni diferite. Cazile asimetrice permit sa utilizezi spatiul mult mai optim, mai ales daca este vorba despre unul redus ca dimensiune.

 Cazi de baie freestanding

Cei care se bucura de un spatiu mai generos pot sa isi monteze cazi de baie freestanding. Acestea ofera un aer mai aparte intregii incaperi, motiv pentru care poate sa devina elementul central. Designerii recomanda ca acest model sa fie asezat cat mai la vedere, in zona cea mai luminoasa din baie intrucat in acest mod vei putea sa scoti in evidenta detaliile si frumusetea cazii de baie.

Cazi de baie retro

Cu siguranta, aceste modele de cazi de baie sunt piesa de rezistenta a oricarei bai amenajate intr-un stil vintage. Picioarele de metal, forma alungita si bateriile din bronz te vor face sa le indragesti din primul moment. Avand in vedere design-ul specific, nu este un tip de cada care sa se potriveasca oriunde si oricui. Pentru a se potrivi vei avea nevoie de un design specific deoarece in caz contrar vei risca sa creezi in baie un design mai kitsch-os.

 Cazi de baie ovale

Sunt tot un fel de cazi de baie freestanding dar reprezinta o categorie mai aparte datorita formei sale. Unul sau ambii pereti ai cazii pot sa fie ridicate permitandu-ti sa te scufunzi in apa cu totul in momentele cand doresti sa uiti de momentele stresante din timpul zilei.

Cazi de baie clasice

Chiar daca nu doresti sa modifici foarte multe lucruri atunci cand vine vorba sa iti reamenajezi baia, tot trebuie sa te gandesti la o solutie pentru a inlocui cada veche si zgariata cu care a venit impreuna locuinta. Modelele de cazi de baie clasice sunt ideale pentru cei care nu doresc sa faca multe schimbari dar totusi vor sa se bucure de un spatiu curat si care te indeamna la relaxare.