7 tipuri de servicii pe care le poți contracta online simplu și rapid

În ultimii ani, furnizorii de servicii au devenit tot mai activi în mediul online, adică acolo unde tot mai multe persoane își petrec o mare parte din timp, unde se informează și unde iau inclusiv decizii cu privire la achiziții. Dacă în trecut căutai date online și apoi cumpărai offline, acum poți face pe internet întreg procesul. E-commerce nu înseamnă de fapt numai cumpărare de produse (de larg consum sau de folosință îndelungată), ci și cumpărare de servicii.

 

Iată mai jos 7 tipuri de servicii pe care le poți contracta online simplu și rapid

  1. Servicii de turism

Bilete de avion, servicii de cazare, bilete de tren, de autocar… tot mai puține persoane apelează la agenții de turism în mediul offline, preferând achiziția online a unor astfel de servicii pentru vacanțe și călătorii. Compari ofertele, poți cumpăra de la diverși furnizori, ajungi evident la prețuri minime. Plătești cu cardul și ai rezervări instant! Mai nou, online poți chiar completa și cerere de despăgubire dacă zborul tău cu avionul a avut întârziere considerabilă față de programul anunțat.

 

  1. Asigurare pentru casă sau mașină

Gata cu cozile la agenții de asigurări stradale sau în mall-uri! Este mult mai simplu să completezi online datele și să alegi variantele de asigurare pe placul tău. Comod și ieftin, evident! Poți să plătești online pe website-urile brokerilor de asigurări sau direct pe website-urile companiilor de asigurări. Cele mai populare asigurări comandate online sunt cele pentru mașină (RCA și Casco) și cele pentru locuință (asigurarea obligatorie și cea facultativă).

 

  1. Servicii de creditare

Chiar și creditul de nevoi personale poți solicita și primi 100% online. Prin internet te informezi și alegi cel mai convenabil credit pentru tine, tot de la distanța poți să trimiți cererea cu minim de documente și să primești aprobarea. De exemplu, poți solicita un credit rapid online pe https://www.credius.ro/ care oferă credite rapide în doar 3 minute atât în zilele de lucru cât și în weekend. Primești banii repede, așa cum dorești, apoi achiți creditul prin rate fixe, comod, fără complicații.

 

  1. Servicii de investiții pe piețele financiare

Nu mai sunt de actualitate acele scene din filme în care se sună brokerul pentru a se plasa ordine de cumpărare ori vânzare de acțiuni. Acum, faci totul online, investești în acțiuni, obligațiuni, fonduri de investiții. Poți chiar să deschizi online, de la distanță, un cont la o societate de servicii de investiții financiare. În funcție de profilul de risc, poți alege și instrumente precum tranzacționarea în marjă, investiții în criptomonede etc.

 

  1. Bilete la evenimente offline sau online

Nu mai există cozi la casele de bilete pentru concerte, spectacole sau alte evenimente de divertisment sau de orice fel. Poți cumpăra bilete online pentru evenimentele preferate (chiar și pentru evenimente sportive), indiferent că la acestea vei avea acces fizic sau tot pe internet.

 

  1. Servicii de utilități

Astăzi, este simplu nu doar să achiți online facturile pentru servicii de utilități, ci și să închei contracte noi. Nu mai trebui să te deplasezi la agenții fizice, rezolvi totul de la distanță. Poți de exemplu să alegi un pachet nou de servicii de internet și programe TV, un abonament nou de telefonie mobilă, să te portezi cu numărul de telefon în altă rețea sau să alegi un alt furnizor de gaze naturale sau de energie electrică.

 

  1. Servicii pentru casă

Comandă online servicii de trimitere covoare la spălătorie, trimitere haine la spălat și călcat, solicitare servicii de specialiști (instalator, electrician, montare mobilă, reparații electrocasnice, montaj aer condiționat, service centrală termică etc.). Este simplu, rapid, practic, avantajos din punct de vedere raport calitate / preț.

.