6 tipuri diferite de tratamente pentru păr care dau rezultate

Obținerea unui păr superb, sănătos și vibrant,  este o poveste fără sfârșit. Pe lângă păstrarea unei rutine obișnuite de îngrijire a părului și utilizarea doar a produselor potrivite pentru îngrijirea părului, obținerea unui tratament de lux pentru păr este esențială pentru a reda strălucirea părului și pentru a îmbunătăți sănătatea generală a acestuia. Cu atât de multe tratamente suplimentare pentru păr disponibile, poate fi dificil să alegi care este perfect pentru tipul tău de păr sau pentru nevoile părului tău. Iată câteva tratamente de păr pe care le poți încerca:

Tratamentul cu keratină

Părul încrețit este o luptă pe care majoritatea femeilor o pierd. Pentru a câștiga războiul împotriva părului încrețit, tratamentul cu keratină este tratamentul cel  mai potrivit. Acesta este un tratament de netezire renumit, despre care se știe că oferă rezultate blânde, care durează săptămâni întregi. Tratamentul cu keratină poate transforma părul creț în păr drept, mătăsos. Cu toate acestea, rezultatul durează doar până când părul crește, apoi va necesita o altă aplicare în salon. Acest tratament este perfect pentru femeile cu păr creț. Tratamentul cu keratină oferă rezultate vizibile fără a utiliza placa sau orice alte produse de styling. 

Tratamentul pentru scalp

Persoanele care se confruntă cu un scalp uscat și mâncărime pot solicita un tratament pentru scalp. Acest serviciu oferă o senzație minunată și restabilește producția de uleiuri la nivelul scalpului pentru a promova creșterea sănătoasă a părului. Tratamentul pentru scalp poate fi utilizat atât în cazul unui scalp gras, cât și în cazul unui scalp uscat, descuamat. Menținerea unui scalp sănătos este necesară pentru a avea un păr sănătos.

Tratamentul cu ulei cald

Tratamentul cu ulei cald este unul dintre cele mai benefice, atunci când dorești obținerea rapidă a strălucirii părului. Rezultatul este un păr moale, neted și bine hrănit. Tratamentul cu ulei trebuie să se aplice pe păr timp de aproximativ 15-20 de minute, apoi se spală. Acest tip de tratament este recomandat mai ales în cazul părului vopsit, al părului uscat sau încrețit.

 

Tratamentul de detoxifiere

Tratamentul de detoxifiere a părului este cel mai potrivit în cazul în care ai experimentat diferite tipuri de coafură și diferite tratamente. Utilizarea suplimentară a unor produse de styling sau expunerea la substanțe chimice va lăsa o acumulare pe firul de păr și va iniția deteriorarea acestuia. Tratamentul de detoxifiere a părului curăță firul de păr și îmbunătățește sănătatea generală a părului și a scalpului pentru a promova creșterea părului. O detoxifiere a părului va purifica, de asemenea, firele și va elibera impuritățile care îl fac să nu mai aibă luciu.

Tratamentul de hidratare

Poți întineri firele uscate și însetate cu un tratament cu proteine ​​de hidratare.  Tratamentul de condiționare în profunzime  poate vindeca problemele tipice ale părului, cum ar fi vârfurile despicate și lipsa de strălucire. Se recomandă în cazul părului deteriorat de căldură, uscat sau părului care a fost supus decolorării.

Tratamentul de relaxare

Dacă buclele tale și-au pierdut elasticitatea, un tratament relaxant poate readuce aspectul de bucle definite, hidratate.  Tratamentul de relaxare combate aspectul de frizz în mod eficient. și poate fi utilizat pe părul texturat, indiferent dacă acesta este  creț sau ondulat. Te poți bucura de bucle superbe o perioadă mai lungă de timp, deoarece efectul acestui tratament durează luni de zile.Pe acest site gasesti produsele potrivite pentru parul tau indiferent de tipul de tratament de care ai nevoie.