4 industrii in care ai nevoie de un vestiar metalic

vestiar metalic

Pastrarea sigurantei intr-o companie sau institutie publica reprezinta o adevarata provocare. Lucrurile devin insa mai simple atunci cand exista un vestiar metalic de la Viamond, deoarece acesta permite depozitarea hainelor si a obiectelor de valoare in conditii optime. Mai jos sunt enumerate sectoarele de activitate in care acest tip de mobilier se potriveste cel mai bine!

1. Domeniul medical

Vestiarele metalice se pot intalni atat in cabinete, cat si in spitale sau laboratoare de specialitate. In interiorul acestora se depoziteaza uniforme de lucru, halate si papuci ortopedici, acestea fiind necesare pentru medici si ceilalti membri ai echipei.

Modelele potrivite sunt cele cu 2-3 compartimente, prevazute cu perete despartitor si bara pentru umerase. O astfel de piesa din oferta Viamond are culoarea gri, greutatea de 29 de kilograme si dimensiunile de 70 x 35 x 180.

Vopseaua prezinta un grad ridicat de rezistenta la coroziune si poate face fata bacteriilor si substantelor chimice. De asemenea, este un model care dispune de compartimente speciale pentru bunuri personale si accesorii medicale.

2. Domeniul educational

Elevii si studentii aduc o multime de lucruri la scoala, deoarece acestea sunt obligatorii in cadrul diferitelor clase si cursuri. Prin urmare, in domeniul educational, este nevoie de un vestiar metalic creat special pentru materiale didactice si rechizite. Acesta este conceput dupa modelul american, avand un design ergonomic si fiind usor de amplasat de-a lungul holurilor unei unitati de invatamant.

Greutatea sa este de 60 de kilograme, fiind prevazut cu picioare de 15 cm, care permit curatarea partii de jos mai usor si impiedica formarea ruginei. Adesea, interiorul poate fi personalizat cu fotografii si este suficient de incapator pentru majoritatea cartilor si caietelor utilizate de-a lungul saptamanii.

3. Domeniul sportiv

Orice sala de fitness are nevoie de un vestiar metalic, deoarece acesta depoziteaza echipamentul, gentile si obiectele personale ale clientilor. Un model de calitate este prevazut cu compartimente de tip caseta, ventilatie si un sistem avansat de inchidere. Usile sunt ranforsate si dotate cu gauri pentru aerisire in partea superioara.

Pe langa asta, multe modele dispun de maner antiefractie si cheie Master, care ofera posibilitatea de a deschide toate usile. Un alt avantaj este bancuta din lemn, care faciliteaza confortul la sfarsitul antrenamentului. Structura unui vestiar pentru sala este realizata din teava sudata, iar in partea de jos este disponibil un spatiu suplimentar pentru incaltaminte.

4. Domeniul tehnic

Companiile din aceasta industrie isi desfasoara activitatile in conditii dificile si au nevoie de vestiare metalice care permit depozitarea obiectelor voluminoase. Desi poti achizitiona mobilier din lemn sau din plastic, un vestiar metalic rezista mai bine in mediile in care gradul de umiditate este crescut.

Partea exterioara a acestuia este termorezistenta, astfel ca ai garantia ca nu apar probleme nici la temperaturile crescute. Anumitor vestiare li se atribuie functia de pastrare si arhivare a dosarelor. Aceste modele sunt necesare in birouri, fiind utile pentru protejarea informatiilor private.

Cum se alege un vestiar metalic?

In primul rand, asigura-te ca lungimea si latimea mobilierului se potrivesc cu cele ale peretelui unde trebuie amplasat si ca beneficiezi de ajutor in procesul de asamblare. Un alt lucru pe care il poti face este sa alegi o culoare in armonie cu restul incaperii. Urmeaza sfaturile de mai sus si vei putea gasi modelul potrivit intr-un timp mai scurt!